Truck & Tankcleaning

Voor deze specialistische tak hebben wij een breed assortiment reinigingsmiddelen. Deze zijn geschikt voor onder andere chemie en food. Uiteraard beschikken wij ook over NSF goedgekeurde producten.

  • Alkalische reiniger
  • Solvent reiniger
  • Zure reiniger

Bio Degreaser 165

Bio Degreaser 165 is een niet-emulgerend reinigingsmiddel op basis van voornamelijk alifatische koolwaterstoffen en oppervlakteactieve stoffen. Bio Degreaser 165 is geschikt voor het verwijderen van de meeste minerale oliën, vetten en conserveermiddelen.

Product info
Material Safety Data Sheet

Bio Degreaser Atox 500

Niet emulgerende ontvetter voor de verwijdering van olie- en vetvervuilingen, ideaal voor gebruik in de levensmiddelenindustrie met NSF K1 registratie

Product info
Material Safety Data Sheet

C-Clean Eco

Krachtig geconcentreerd industrieel reinigingsproduct op basis van natuurlijk grondstoffen. C-Clean Eco wordt toegepast voor het verwijderen van zware oliën en vetten, black tar / bitumen, destillatie residuen en vele andere hardnekkige industriële verontreinigingen. Het product is veel effectiever dan de meeste oplosmiddel- en alkalische reinigingsproducten.

Product info
Material Safety Data Sheet

Degreaser 156

Degreaser 156 is een reukloze, niet emulgerende ontvetter. Speciaal ontvettingsmiddel voor het verwijderen van olie- en vetvervuilingen van machine- en motoronderdelen, transmissies, kogellagers, tandraden, etc. Het product wordt toegepast in garages, onderhoudsbedrijven en werkplaatsen en is bovendien geschikt voor een dompelbad.

Product info
Material Safety Data Sheet

Electro Clean CF

Speciaal, niet geleidend, ontvettingsmiddel voor de verwijdering van olie en vet van machines en motoronderdelen, transmissies, kogellagers, raderen, metalen onderdelen, elektrische componenten etc. Electro Clean CF kan opgebracht worden met een borstel of door de onderdelen te besproeien.

Product info
Material Safety Data Sheet

GP Degreaser

Reinigingsmiddel voor het verwijderen van zware minerale oliën en vetten in hoofdzakelijk koelsystemen. Hardheidszouten in een koelsysteem worden verwijderd met een zure reiniger. Indien veel vet/olie vervuiling in het koelsysteem aanwezig is, zal dit proces niet optimaal verlopen. GP Degreaser is een product dat de vet/olie vervuiling effectief oplost.

Product info
Material Safety Data Sheet

Ink Remover

Geconcentreerde UV- en offset inktoplosser ter vervanging van schadelijke en milieuonvriendelijke oplosmiddelen. Ink Remover is een zeer krachtig reinigingsmiddel ontwikkeld voor het verwijderen van inktvervuilingen op walsen, rollen, inktplaten, gereedschappen, enz. Ink Remover is vrij van giftige oplosmiddelen, zoals CFK’s. Het is een geconcentreerd middel waardoor een korte reinigingstijd wordt bewerkstelligd.

Product info
Material Safety Data Sheet

Label Remover

Geconcentreerde sticker- en lijmverwijderaar op basis van natuurlijke grondstoffen. Label Remover wordt gebruikt om stickers (plastic en papier) en lijmresten van alle mogelijke oppervlakken te verwijderen. Label Remover is thixotroop waardoor het product op verticale oppervlakken goed is aan te brengen. Het product kan veilig worden gebruikt op metalen en de meeste kunststofoppervlakken, zoals: Polyamide, PVDF, PPS, PEEK, PTFE.

Product info
Material Safety Data Sheet

Latex Remover

Hoog geconcentreerd product voor het verwijderen van diverse latex soorten. Latex Remover is een zeer krachtige alkalische stripper voor het verwijderen van diverse latex soorten. Latex Remover is ook geschikt voor het verwijderen van een latex film. Bevat geen koolwaterstoffen. Het product wordt gebruikt als tank cleaning middels recirculatie.

Product info
Material Safety Data Sheet

Latex Remover Special

Latex Remover Special wordt toegepast voor het verwijderen van synthetische en natuurlijke latexen, resins en kunstharsen. Het product werkt optimaal in een Resin & Latex Cleaning Installatie. Latex Remover Special is een warmwerkend circulatiemiddel gebaseerd op loog en hoog kokende organische oplosmiddelen.

Product info
Material Safety Data Sheet

Quale 85

Quale 85 is een sterk ontvettende reiniger voor een breed toepassingsgebied. De uitgekiende samenstelling en de daaruit resulterende hoge reinigende werking bieden de mogelijkheid om met dit product talloze reinigingsproblemen op te lossen. Quale 85 wordt veel toegepast voor het reinigen van vloeren, wanden, machines, gereedschappen, koelsystemen e.d.

Product info
Material Safety Data Sheet

Resin Cleaner

Krachtig reinigingsproduct op basis van biologisch afbreekbare esters en oppervlakte actieve stoffen. Resin Cleaner is ontwikkeld voor de verwijdering van kunststofvervuilingen, hars (resin) afzettingen en polymeer ladingsresten w.o. latexen.  Daar waar normaliter het zeer licht ontvlambare MethylEthylKeton (MEK) gebruikt wordt om polymeer resten te verwijderen, kan eenvoudig het ongevaarlijke reinigingsmiddel Resin Cleaner worden toegepast. 
Product info
Material Safety Data Sheet

Rust Remover

Zuur reinigingsmiddel voor het reinigen van aluminium, koper en voor het verwijderen van roestvlekken op verf. Rust Remover wordt gebruikt voor het verwijderen van (vlieg)roest op RVS, aluminium, koper en c-staal. Rust Remover is ook geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag na een tankreiniging. Ideaal om te doseren in automatische wassystemen.

Product info
Material Safety Data Sheet

Steam Clean Extra

Alkalische reiniger voor verwijdering van olie & vet met behulp van stoom- en hogedrukreinigers. NSF goedkeuring dus ideaal voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. Steam Clean Extra wordt toegepast voor het verwijderen van olie & vet van diverse oppervlakten en uit diverse systemen. Dit product is door toevoeging van complexbinders uitermate geschikt voor gebruik in stoom- en hogedrukreinigers.

Product info
Material Safety Data Sheet

Steam Clean HPC-NF

Steam Clean HPC-NF is ideale ontvetter van RVS vóórdat er gebeitst of ontroest wordt! Hogedruk reiniger voor het verwijderen van olie, vet en atmosferische vervuilingen. Dit product wordt daarnaast gebruikt voor de algemene reiniging van geverfde oppervlakken, opbouwen, kombuis, tankdekken, laad en koelruimten. Steam Clean HPC-NF is geschikt voor het reinigen van oppervlakken voordat deze geverfd worden.

Product info
Material Safety Data Sheet

Steam Clean NG

Steam Clean NG is een krachtig alkalisch reinigingsconcentraat, dat wordt gebruikt voor het verwijderen van minerale en plantaardige oliën / vetten en vuil van machinerieën en tankwanden in de voedingsmiddelenindustrie. Dit product bevat nieuwe generatie surfactants, alkali en andere hulpstoffen. STEAM CLEAN NG  wordt met name toegepast in hogedrukreinigingsapparatuur, bijvoorbeeld voor de reiniging van de binnenkant van tankwagens.

Product info
Material Safety Data Sheet

Steam Clean NL

Zeer sterke alkalische reiniger ten behoeve van interne containerreiniging, toegelaten voor de levensmiddelenindustrie met NSF registratieSteam Clean NL Special wordt toegepast voor het verwijderen van plantaardige/dierlijke oliën/vetten en overige vervuilingen van machines en tankwanden in de voedselverwerkende industrie. Door toevoeging van chelaten kan het product worden toegepast in hard water, zonder gevaar van verstopping van sproeinozzles.

Product info
Material Safety Data Sheet

Steamclean Bio

Geconcentreerde hoge drukreiniger voor verwijdering van petrochemische afzettingen in bundels, tanks en andere procesinstallaties. Doordat dit product matig schuimend is, is het mogelijk om het spoelwater, na biologische zuivering, weer te gebruiken. Steam Clean Bio kan opgebracht worden middels hoge en lage druk apparatuur. Tevens geschikt voor manueel gebruik.

Product info
Material Safety Data Sheet

Tank Clean Alkaline Extra

Tank Clean Alkaline Extra is een alkalisch product en wordt toegepast voor de verwijdering van oliën en vetten, en is zeer effectief voor de verwijdering van uitgeharde droge oliefilms in tanks. Tank Clean Alkaline Extra wordt ook toegepast als laatste behandeling van tanks die schoongemaakt moeten worden van “zwart” naar “wit” of van “zwart” naar “graan”. NSF goedgekeurd.

Product info
Material Safety Data Sheet

Truckcleaner RD 12

Truckcleaner RD-12 is een bedrijfswagenreiniger met een groot reinigend vermogen en bevat geen silicaat, zodat er geen witte strepen ontstaan. Het reinigen met Truckcleaner RD-12 maakt borstelen overbodig, hetgeen tijd & kosten bespaart. Het product verwijdert moeiteloos straatvuil en de atmosferische aanslag op tank- en vrachtwagens, carrosserieën , containers, e.a. vervoersmiddelen.

Product info
Material Safety Data Sheet

Vecinox Pickling Liquid 30

Vloeistof voor het beitsen van roestvast staal volgens ASTM A380. Vecinox Pickling Liquid 30 is een product ontwikkeld voor het beitsen van austenitische en Duplex Roestvast staal soorten. Het verwijderd de lasverkleuring en hersteld de corrosieweerstand. Lasverkleuringen op roestvast staal hebben een negatief effect voor de corrosieweerstand van het Roestvast stalen oppervlak.

Product info
Material Safety Data Sheet

Vecosan Brightner GTM

Geconcentreerde sterk zure reiniger voor RVS. Waterverdunbaar en licht ontvettende werking. Ook geschikt om aluminium aan te etsen voor het coaten. Vecosan Brightner GTM wordt ingezet voor het reinigen en activeren van aluminium oppervlakken, als voorbehandeling voor het aanbrengen van een primer en coating systeem. Het wordt in de transportsector ook toegepast voor het verwijderen van zware atmosferische vervuilingen en aanslag.

Product info
Material Safety Data Sheet

Vecosan Plus

Vecosan Plus is een zure reiniger die gebruikt kan worden voor het reinigen van treinstellen, containers, de buitenzijde van vrachtauto’s, dekzeilen. Het is daarnaast ook prima geschikt voor grondige reiniging van sanitaire ruimten. Vecosan Plus is ook geschikt voor het reinigen van staalconstructies, voordat deze geverfd worden, daarnaast kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van roeststrepen van geverfde oppervlakken.

Product info
Material Safety Data Sheet

Vecosan Tankbrightner

Zuur reinigingsmiddel voor het reinigen en glanzend maken van aluminium oppervlakken. Vecosan Tankbrightner is een zuur reinigingsmiddel op basis van o.a. anorganische zuren en  fluorwaterstofzuur, effectieve oplosmiddelen. Vecosan Tankbrightner wordt in verdunde vorm gebruikt voor het reinigen en weer glanzend maken van aluminium oppervlakken.

Product info
Material Safety Data Sheet

Vecosan TTC-101

Vecosan TTC-101 is een zuur-reinigingsmiddel, met sterk ontvettende eigenschappen, op basis van fluorwater-stofzuur, zeer effectieve oplosmiddelen en niet-ionogene oppervlakte- actieve stoffen. Het mag in verdunde vorm gebruikt worden op praktisch alle metalen en geverfde oppervlakken, het verwijdert tevens straatvuil en atmosferische aanslag.

Product info
Material Safety Data Sheet

Vecosan TTC-204

Zuur reinigingsmiddel voor het reinigen van tankcontainers en tankwagens. Vecosan TTC-204 is een zeer geconcentreerd zuur reinigingsmiddel en bevat niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen. Het mag in verdunde vorm gebruikt worden op praktische alle metalen en geverfde oppervlakken.

Product info
Material Safety Data Sheet

Vecostar Truckwash

Vecostar Truckwash is een car- & truckwash uit de Vecostar lijn. Door de toepassing van zeer actieve detergenten, snelle bevochtigers en vetoplossende bestanddelen is het zelfreinigende vermogen van deze truckwash zeer groot. Eenvoudig verdund aan te brengen onder zowel hogedruk als lagedruk en schuimset.

Product info
Material Safety Data Sheet