Voor de buitenkant reiniging van transportmiddelen hebben wij een breed scala aan reinigers. Variërend van schuimmiddelen tot waxen.

  • Car & Truckwash
  • Reiniging / nabehandeling RVS

Air Fresh

Air Fresh is een geparfumeerde vloeistof voor het maskeren van hinderlijke geuren. Het product is eenvoudig in gebruik en maskeert de hinderlijke stank met een aangename frisse geur. In dit product zit een parfumadditief voor universele reinigingsproducten op waterbasis en is veilig te gebruiken op alle metalen.

Product info
Material Safety Data Sheet

Spraying Unit Matabi

De Matabi IK-9 is een industriële druksproeier. Hij is speciaal vervaardigd van materiaal met een maximale weerstand tegen verscheidene chemische producten, denk bijvoorbeeld aan HF en salpeterzuur. Alle verbindingen zijn gemaakt van viton. De onderdelen van deze spuit zijn van een zuurbestendig materiaal. Ook de losse onderdelen zijn uit voorraad leverbaar.

Product info
Material Safety Data Sheet

Truckcleaner RD 12

Truckcleaner RD-12 is een bedrijfswagenreiniger met een groot reinigend vermogen en bevat geen silicaat, zodat er geen witte strepen ontstaan. Het reinigen met Truckcleaner RD-12 maakt borstelen overbodig, hetgeen tijd & kosten bespaart. Het product verwijdert moeiteloos straatvuil en de atmosferische aanslag op tank- en vrachtwagens, carrosserieën , containers, e.a. vervoersmiddelen.

Product info
Material Safety Data Sheet

Veclean HPC-Mega

Product info
Material Safety Data Sheet

Vecosan Plus

Vecosan Plus is een zure reiniger die gebruikt kan worden voor het reinigen van treinstellen, containers, de buitenzijde van vrachtauto’s, dekzeilen. Het is daarnaast ook prima geschikt voor grondige reiniging van sanitaire ruimten. Vecosan Plus is ook geschikt voor het reinigen van staalconstructies, voordat deze geverfd worden, daarnaast kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van roeststrepen van geverfde oppervlakken.

Product info
Material Safety Data Sheet

Vecosan TTC-101

Vecosan TTC-101 is een zuur-reinigingsmiddel, met sterk ontvettende eigenschappen, op basis van fluorwater-stofzuur, zeer effectieve oplosmiddelen en niet-ionogene oppervlakte- actieve stoffen. Het mag in verdunde vorm gebruikt worden op praktisch alle metalen en geverfde oppervlakken, het verwijdert tevens straatvuil en atmosferische aanslag.

Product info
Material Safety Data Sheet

Vecostar Truckwash

Vecostar Truckwash is een car- & truckwash uit de Vecostar lijn. Door de toepassing van zeer actieve detergenten, snelle bevochtigers en vetoplossende bestanddelen is het zelfreinigende vermogen van deze truckwash zeer groot. Eenvoudig verdund aan te brengen onder zowel hogedruk als lagedruk en schuimset.

Product info
Material Safety Data Sheet