Industriële reiniging

Door jarenlange ervaring in de industriële reiniging kunnen wij een breed scala aan reinigingsproducten leveren. Naast het leveren van de producten kunnen wij ook assisteren met samplenames en het uitvoeren van diverse analyses en metingen.

  • Alkalische reiniger
  • Nabehandeling
  • Solvent reiniger
  • Zure reiniger

Alkalinity Control

Alkalinity Control wordt gebruikt om water na de zuurfase tijdens een beitsbehandeling te neutraliseren. Dit is noodzakelijk omdat tijdens het naspoelen van het oppervlak met alleen water er zuurresten achter kunnen blijven die schade toe kunnen brengen aan mensen en het systeem

Product info
Material Safety Data Sheet

Bio Degreaser 165

Bio Degreaser 165 is een niet-emulgerend reinigingsmiddel op basis van voornamelijk alifatische koolwaterstoffen en oppervlakteactieve stoffen. Bio Degreaser 165 is geschikt voor het verwijderen van de meeste minerale oliën, vetten en conserveermiddelen.

Product info
Material Safety Data Sheet

Bio Degreaser Atox 500

Niet emulgerende ontvetter voor de verwijdering van olie- en vetvervuilingen, ideaal voor gebruik in de levensmiddelenindustrie met NSF K1 registratie

Product info
Material Safety Data Sheet

C-Clean Eco

Krachtig geconcentreerd industrieel reinigingsproduct op basis van natuurlijk grondstoffen. C-Clean Eco wordt toegepast voor het verwijderen van zware oliën en vetten, black tar / bitumen, destillatie residuen en vele andere hardnekkige industriële verontreinigingen. Het product is veel effectiever dan de meeste oplosmiddel- en alkalische reinigingsproducten.

Product info
Material Safety Data Sheet

Cement Remover

Cement Remover is een zuur reinigingsmiddel voor verwijdering van Cement. Geïnhibiteerd reinigingsmiddel op basis van zoutzuur. Tevens uitermate geschikt voor ketelsteen- en roestverwijdering. Geschikt voor gebruik op koolstofstaal en koperlegeringen.

Product info
Material Safety Data Sheet

Degreaser 156

Degreaser 156 is een reukloze, niet emulgerende ontvetter. Speciaal ontvettingsmiddel voor het verwijderen van olie- en vetvervuilingen van machine- en motoronderdelen, transmissies, kogellagers, tandraden, etc. Het product wordt toegepast in garages, onderhoudsbedrijven en werkplaatsen en is bovendien geschikt voor een dompelbad.

Product info
Material Safety Data Sheet

Descalant NF-Liquid/BA-70

Descalant NF-Liquid / BA-70 wordt vooral gebruikt voor de verwijdering van hardheidszouten afzettingen in airco’s, waterboilers en leidingsystemen van zink, aluminium, gegalvaniseerd materiaal, gietijzer en martensitisch roestvast staal. Kan ook gebruikt worden om kalkaanslag van transportmiddelen te verwijderen. Ook geschikt voor non ferro metalen.
Product info
Material Safety Data Sheet

Electro Clean CF

Speciaal, niet geleidend, ontvettingsmiddel voor de verwijdering van olie en vet van machines en motoronderdelen, transmissies, kogellagers, raderen, metalen onderdelen, elektrische componenten etc. Electro Clean CF kan opgebracht worden met een borstel of door de onderdelen te besproeien.

Product info
Material Safety Data Sheet

Quale 85

Quale 85 is een sterk ontvettende reiniger voor een breed toepassingsgebied. De uitgekiende samenstelling en de daaruit resulterende hoge reinigende werking bieden de mogelijkheid om met dit product talloze reinigingsproblemen op te lossen. Quale 85 wordt veel toegepast voor het reinigen van vloeren, wanden, machines, gereedschappen, koelsystemen e.d.

Product info
Material Safety Data Sheet

Resin Cleaner

Krachtig reinigingsproduct op basis van biologisch afbreekbare esters en oppervlakte actieve stoffen. Resin Cleaner is ontwikkeld voor de verwijdering van kunststofvervuilingen, hars (resin) afzettingen en polymeer ladingsresten w.o. latexen.  Daar waar normaliter het zeer licht ontvlambare MethylEthylKeton (MEK) gebruikt wordt om polymeer resten te verwijderen, kan eenvoudig het ongevaarlijke reinigingsmiddel Resin Cleaner worden toegepast. 
Product info
Material Safety Data Sheet

Rust Remover

Zuur reinigingsmiddel voor het reinigen van aluminium, koper en voor het verwijderen van roestvlekken op verf. Rust Remover wordt gebruikt voor het verwijderen van (vlieg)roest op RVS, aluminium, koper en c-staal. Rust Remover is ook geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag na een tankreiniging. Ideaal om te doseren in automatische wassystemen.

Product info
Material Safety Data Sheet

Steam Clean HPC-NF

Steam Clean HPC-NF is ideale ontvetter van RVS vóórdat er gebeitst of ontroest wordt! Hogedruk reiniger voor het verwijderen van olie, vet en atmosferische vervuilingen. Dit product wordt daarnaast gebruikt voor de algemene reiniging van geverfde oppervlakken, opbouwen, kombuis, tankdekken, laad en koelruimten. Steam Clean HPC-NF is geschikt voor het reinigen van oppervlakken voordat deze geverfd worden.

Product info
Material Safety Data Sheet

Steamclean Bio

Geconcentreerde hoge drukreiniger voor verwijdering van petrochemische afzettingen in bundels, tanks en andere procesinstallaties. Doordat dit product matig schuimend is, is het mogelijk om het spoelwater, na biologische zuivering, weer te gebruiken. Steam Clean Bio kan opgebracht worden middels hoge en lage druk apparatuur. Tevens geschikt voor manueel gebruik.

Product info
Material Safety Data Sheet

Tank Clean Alkaline Extra

Tank Clean Alkaline Extra is een alkalisch product en wordt toegepast voor de verwijdering van oliën en vetten, en is zeer effectief voor de verwijdering van uitgeharde droge oliefilms in tanks. Tank Clean Alkaline Extra wordt ook toegepast als laatste behandeling van tanks die schoongemaakt moeten worden van “zwart” naar “wit” of van “zwart” naar “graan”. NSF goedgekeurd.

Product info
Material Safety Data Sheet

Ultrasonic Cleaner

Mild alkalisch, laagschuimend, reinigingsmiddel voor gebruik in ultrasoon baden en industriële wasmachines. Ultrasonic Cleaner is geschikt voor gebruik op metalen zoals gietijzer, koolstofstaal en roestvast staal. Speciale detergenten in het reinigingsmiddel helpen de vervuiling in de vloeistof in dispersie te houden.

Product info
Material Safety Data Sheet

Vecinox Stainless Steel Cleaner

Vecinox Stainless Steel Cleaner is een speciaal reinigings- en nabehandelingsmiddel voor roestvast staal, ontwikkeld voor het verwijderen van vliegroest, atmosferische vervuilingen en kalkaanslag. Doordat Vecinox Stainless Steel Cleaner verdikt is, blijft het product perfect staan op verticale oppervlakken. In lage dosering ook geschikt voor gebruik op aluminium.

Product info
Material Safety Data Sheet

Vecosan Plus

Vecosan Plus is een zure reiniger die gebruikt kan worden voor het reinigen van treinstellen, containers, de buitenzijde van vrachtauto’s, dekzeilen. Het is daarnaast ook prima geschikt voor grondige reiniging van sanitaire ruimten. Vecosan Plus is ook geschikt voor het reinigen van staalconstructies, voordat deze geverfd worden, daarnaast kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van roeststrepen van geverfde oppervlakken.

Product info
Material Safety Data Sheet

Waterbased Alkaline Foam

Waterbased Alkaline Foam is een zeer krachtige schuimreiniger en heeft een breed toepassingsgebied. Het product is uitermate geschikt voor het verwijderen van zware vervuilingen. Waterbased Alkaline Foam vindt toepassing in grootkeukens, slachterijen en veetransport en is geschikt voor het verwijderen van atmosferische vervuilingen en vervuilingen van minerale oorsprong zoals ingedroogde oliën etc.

Product info
Material Safety Data Sheet